Običajni popust je 5% na skoraj vse artikle, ob nakupu nad 3 kosov.

Plačilo, odprema in dostava.

to do even mor2e

SLOVENIJA

Trudimo se, da pakete odpremimo čimprej. Dobavni rok za vse pakete je lahko do 5 delovnih dni po plačilu sploh v času visoke sezone (marec-avgust). Trudimo se, da je dobavni rok čim krajši. Realno je tudi v tem obdobju 3 delovne dni.
Poštnina za pakete znaša 3,95€ za pakete do 500g in 4,95€ za pakete nad 500g, ne glede na vrednost naročila. Pakete dostavlja Pošta Slovenije. Možen tudi brezplačen brezstični prevzem na lokaciji skladišča, po predhodnem dogovoru.

NAROČILO IN PLAČILO
Izdelke lahko naročite prek spletnega obrazca, e-maila ali telefona. Če se ne oglasimo na telefon, vas pokličemo nazaj. Plačilo je mogoče le preko bančnega nakazila – po prejetju vašega naročila vam pošljemo (pred)račun za plačilo. Blago lahko po dogovoru z vami odpošljemo še preden je plačilo vidno. Blago je do plačila last IBCparts.eu.

Na spletni strani IBCparts.eu velja minimalno naročilo 13€ (brez upoštevanja poštnine). Če je znesek naročila nižji od 13€, smo primorani zaračunati manipulativne stroške v višini 5€.
Vse cene so v € in ne vključujejo DDV. Nismo zavezanci za DDV

to do even more

EU COUNTRIES

Poštnina na Hrvaško je 9,90€.

Poštnina v ostale države znaša 29€.(Austria, Germany, Italy, Czech, Slovakia, France, Hungary, Nederlands, Greece, Belgium). Minimalno naročilo za ostale države je 60€ (brez upoštevanja poštnine).
Vse cene so v € in brez DDV. Naše podjetje ni predmet DDV.

Shipping to USA: 49,00€.

anketa

Rezultati naše ankete so pokazali, da ste s ponudbo in storitvijo zelo zadovoljni. Nekateri ste izrazili željo in po plačilu s kartico oz. po povzetju, kar popolnoma razumemo. Da vam lahko namenimo čim več časa za svetovanje in podporo, ter da smo praktično vedno na voljo za vas, imamo poslovanje organizirano tako, da nas čim manj časovno obremenjuje. Dokler bo izkušnja za zelo veliko večino od vas dobra in vas ne bo odvračala od naročila, bo način plačila ostal enak - bančno nakazilo (predračun). 

Nakupovalna košarica
sl_SI

Prijavite se

Še nimate računa?