Vedno večja izbira!  Mesečno dodajamo kombinacije odličnih količinskih popustov pri izbranih artiklih -  popusti se tako upoštevajo tudi pri nakupu več različnih artiklov...

O NAS

DUO for the bottom of home page

Pozdravljeni,

Moje ime je Luka.

Moja pot se je začela, ko sem se podal na pot iskanja rešitve za uporabo IBC cistern v mojem sadovnjaku lešnikov. 

Rešitve, ki so obstajale takrat so bile slabe in zelo drage. Pomanjkanje ustreznih možnosti na trgu me je spodbudilo, da sem stvari vzel v svoje roke, našel in ustvaril inovativne izdelke, ki spreminjajo pravila igre in so namenjeni širši vrtnarski in industrijski skupnosti.

V podjetju IBCparts.eu smo ponosni na to, da si nenehno prizadevamo premikati meje mogočega z IBC cisternami. Zaradi naše zavezanosti inovacijam smo oblikovali vrsto izdelkov, ki niso le zelo funkcionalni, temveč tudi izjemno vzdržljivi, kar zagotavlja, da bodo prestali preizkus časa in izpolnili najzahtevnejše potrebe. Stalno testiranje, izpopolnjevanje izdelkov, iskanje primernih in vedno boljših dobaviteljev, se sedaj odraža v kvalitetnih in ugodnih rešitvah, ki jih stalno dopolnujemo.

Eno od temeljnih načel, na katerih temelji naša filozofija, je cenovna dostopnost. Trdno smo prepričani, da bi moral imeti vsakdo dostop do vrhunske dodatne opreme za IBC cisterne, ne da bi pri tem bankrotiral. Zato smo se zavezali, da bomo svoje izdelke ponujali po konkurenčnih cenah, tako da bodo dostopni čim večjemu krogu ljudi, da jim olajšamo njihovo delo na vrtu ali v industriji.

Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato je večina naših izdelkov na voljo že sestavljenih. Poslovite se od težav z zapletenimi namestitvami – z našimi dodatki lahko takoj začnete IBC cisterne uporabljati na način ki ste si ga zamislili.

Ne glede na to, ali ste vrtnarski navdušenec, ki želi svoje delo na vrtu spremeniti v užitek, ali industrijski strokovnjak, ki išče zanesljive rešitve za učinkovito ravnanje s tekočinami – tukaj smo, da vam omogočimo orodja, ki jih potrebujete, da svoje projekte uresničite.

Pridružite se nam na tem potovanju inovacij in raziskovanja, saj še naprej spreminjamo svet dodatkov za IBC cisterne.

Veseli smo vsake nove ideje, rešitve in tudi problema.

Verjamem, da boste pri nas našli tisto kar iščete, Vaše zadovoljstvo pa je naša največja nagrada.

Nakupovalna košarica
sl_SI

Prijavite se

Še nimate računa?