Vedno večja izbira!  Mesečno dodajamo kombinacije odličnih količinskih popustov pri izbranih artiklih -  popusti se tako upoštevajo tudi pri nakupu več različnih artiklov...

Pravila i uvjeti poslovanja

IBCparts.eu se ukvarja s prodajo pripomočkov za IBC cisterne za namen zalivanja vrta in uporabo industrijske vode.
Ponudba je namenjena tako podjetjem kot fizičnim osebam.

Vsa komunikacija, ki se vrši med naročnikom in podjetjem v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe. Pogoji poslovanja veljajo do preklica oziroma do izdaje novih. Novi pogoji poslovanja veljajo takoj, ko so objavljeni na spletni strani. V primeru, da ne bi povsem razumeli teh pogojev poslovanja oz. če potrebujete kakršna koli dodatna pojasnila v zvezi z izdelki, postopkom nakupa ipd., smo vam vedno na voljo na +386 (0)40 416 632 in na namoci.si@gmail.com.

CENE
Cene, navedene na spletni strani, so v evrih in ne vključujejo DDV, razen če je to posebej označeno pri izdelkih partnerjev. DDV se ne obračuna v skladu s 1.odstavkom 94.člena ZDDV!
Cena poštnine se zaračuna po cenah, zapisanih na spletni strani in se lahko spremeni brez napovedi.
Cene izdelkov se lahko spremenijo brez napovedi.

NAROČILO IN PLAČILO
Izdelke lahko naročite prek spletnega obrazca, e-maila ali telefona.
​Plačilo je običajno mogoče le preko bančnega nakazila, imamo obdobja, ko testiramo opcijo plačila po povzetju. Blago lahko po dogovoru z vami odpošljemo še preden je plačilo vidno in izdamo račun z valuto (sploh za podjetja). Blago je do plačila last IBCparts.eu. Pridržujemo si pravico zaračunati zakonsko predpisane zamudne obresti ter stroške izdaje opomina v vrednosti 5€/opomin.
Pakete dostavlja Pošta Slovenije ali GLS.

KAKOVOST
Za naše izdelke velja garancija kakovosti. Kakovost vseh izdelkov stalno preverjamo in se trudimo najbolje opisati primerne načine uporabe. Ponujamo tako nizko cenovne izdelke, ki so za točno določen namen, in profesionalne izdelke, ki imajo zaradi kvalitete tudi več možnosti uporabe. Vsi izdelki so preverjeni za uporabo z vodo. Nekateri izdelki (npr. ročka za točenje), so lahko po proizvajalčevih specifikacijah namenjene tudi drugim tekočinam (opisane so tudi ob izdelku), vendar ustreznosti teh artiklov s tekočinami, ki niso voda sami ne preverjamo in zato NE garantiramo ustreznosti. Stremimo k temu, da ponujamo nove, inovativne, vedno boljše in vedno bolj uporabne izdelke. Veliko pozornosti posvečamo pojasnjevanju čemu je določen artikel namenjen. Ob pravilni uporabi izdelek deluje brezhibno. Če je z izdelkom karkoli narobe, nas o tem takoj obvestite in zamenjali ga bomo z novim.
Naročilo bo izvedeno kakovostno in v dogovorjenem roku, brez skritih stroškov ali slabe izvedbe.

POMEMBNO (dobavni roki in vizualno drugačni izdelki)
Dobavni roki so občasno lahko zelo moteč faktor našega poslovanja. Dobavitelji lahko dobavijo blago, ki je funkcijsko povsem enako, lahko pa se razlikuje po barvi in drugih lastnostih. Primer: dobavljene pipe se lahko razlikujejo po obliki, ročki ter barvi ročke. Vedno smo pozorni na to, da v teh primeri stranka dobi enakovreden, funkcijsko enak oziroma še boljši izdelek od naročenega. Če gre za večjo spremembo, stranko o tem predhodno obvestimo.

DOBAVA
Dobavni rok je do tri delovne dni od plačila oziroma od dogovora o ekspresnem pošiljanju. Ob vrhuncu sezone se ta čas občasno lahko podaljša za dan ali dva. Običajno je paket odpremljen že naslednji delovni dan po plačilu predračuna, če so izdelki normalno dobavljivi, oziroma kot je sproti dogovorjeno glede na količino. Na spletni strani IBCparts.eu velja minimalno naročilo 13€ (brez upoštevanja poštnine). Če je znesek naročila nižji od 13€, smo primorani zaračunati manipulativne stroške v višini 5€.

REKLAMACIJE
Na možna manjša odstopanja izdelka po obliki, velikosti, materialu, barvi… ne moremo vplivati, zato zanje ne odgovarjamo.
Upoštevamo reklamacije v roku 8 dni od dneva naročila, obvezno priložiti račun. 
Reklamacije zaradi napak v blagu sprejemamo izključno ob predložitvi reklamiranega blaga v celoti in kopije računa.
Sprejemamo samo neuporabljene izdelke. Če se pokaže napaka v materialu, ki vpliva na funkcijo, vam izdelek brezplačno zamenjamo z novim.

ODVEZA ODGOVORNOSTI
Upravljavec spletne strani, Luka Kranjec s.p., stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.IBCparts.eu, kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov namoci.si@gmail.com.

Podjetje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Obstaja veliko proizvajalcev IBC cistern. Vsak od njih proizvaja več različic. Nekatere različice, ki se najdejo na trgu, so lahko stare tudi 20 in več let in jih sedaj ne proizvajajo več. Z opisi se trudimo kar se da dobro razložiti razlike med njimi, sploh kjer so razlike očitne. Tudi če proizvajalci sledijo določenemu standardu (na primer za navoj S60x6 na ventilu) lahko zaradi različnih proizvodnih postopkov prihaja do razlik. Ker je nemogoče preveriti 100% kompatibilnost vseh artiklov z vsemi proizvajalci in njihovimi različicami cistern se odvezujemo odgovornosti, da so artikli, ki ste jih naročili 100% kompatibilni. Če niso, nas o tem obvestite in našli bomo ustrezno rešitev.

Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe in cen brez napovedi.

Vsi artikli na spletni strani so namenjeni izključno uporabi z vodo (za namen  zalivanja vrta ali industrijske vode) in so na ta način tudi preizkušeni. Artikli, ki so posebej certificirani za stik z živili, imajo to zapisano v opisu.
Uporaba vseh artiklov, ki so na voljo na spletni strani www.IBCparts.eu, je na lastno odgovornost.

OBVEZNOSTI STRANK
Uporabniki se zavezujejo, da so vsi podatki, ki so jih vpisali na strani točni in so odgovorni za njihovo verodostojnost. V primeru vpisovanja izmišljenih podatkov je stranka kazensko odgovorna in nosi vse stroške, ki so iz tega naslova nastali. Stranka z naročilom/nakupom izdelka iz naše ponudbe razume vse omejitve in izjave, ki jih glede izdelkov in storitev vsebujejo ti splošni pogoji in jih v celoti sprejema. Stranka je dolžna plačati dobavljeno blago po predračunu ali ob izstavitvi računa. Če je dogovorjeno, da se blago prevzame pred plačilom, je rok za plačilo 7 dni od datuma računa. V nasprotnem primeru lahko zaračunamo zakonsko predpisane obresti. Blago je do plačila last Luka Kranjec s.p.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 
Zavezujemo se, da bomo kot poslovno skrivnost hranili vse osebne podatke, z njimi bodo ravnale le pooblaščene osebe, in sicer v skladu z izjavo o varovanju zasebnosti.

KONČNE DOLOČBE
Vse spore rešujemo sporazumno, če to ni možno, je za to pristojno sodišče v Ljubljani, Slovenija.

Shopping cart
hr

Sign in

No account yet?